ultramarine travel

international

engleza    

 

Home l  site map l contact    

 

 

 

 

ZBOR TAROM

 

miercuri

vineri

duminica

 

ORAR

0,40 - 2,25

3,25-7,15

 

 SCUBA DIVING MARSA ALAM

scufundari zilnice de la mal

-varianta economica-

MARSA ALAM

Ziua 1 Bucuresti Cairo - Hurghada - Marsa Alam
Sosire la Cairo. Intalnire cu reprezentantul agentiei din Egipt. Transport  la Hurghada (avion, taxi sau autobus local Super Jet) Cazare la hotel (Oasis sau similar). Distanta intre Cairo, Hurghada  si Marsa Alam este de 450 km + 270 km)


Zilele  2-7  Marsa Alam
Mica dejun si cina la hotel. 2 scufundari zilnice de zi plus una de noapte, optional. Cu o zi inante de zbor nu se fac scufundari.


Ziua 8 Marsa Alam Hutghada Cairo
Mic dejun la hotel. Transfer la Hurghada. Transfer la Cairo, direct la aeroport, pentru zborul de intoarcere.


 

 HOTEL AMARAYA MARSA ALAM 4*

Localizare: in mijlocul unei oaze de palmieri, cu plaja privata de nisip. In fata hotelului se intinde un recif de coral de 1 km, minunat prilej pentru snorkeling; 65 km de aeroportul Marsa Alam (45 minute); 250 km fata de Luxor.


Camerele: 75 camere; aer conditionat, TV satelit, telefon direct, uscator de par.


Facilitati: 9 restaurante si baruri, plaja cu nisip, piscina incalzita iarna, fotbal si volei de plaja, sala fitness, calarie, tenis, mini club, scufundari si sporturi nautice, spectacole (ocazional), animatie, mini pub si discoteca, shuttle bus la Abu dahab Bay pentru snorkeling, acces internet (contra cost)

SERVICII OFERITE
 


Bilet de avion Bucuresti - Cairo - Hurghada/retur

De la Cairo la Hurghada se poate calatori si cu autobusul local -SupeJet -sau cu taxi privat (450 km) .
Transfer Hurghada Marsa Alam Hurghada
7 nopti cazare cu demipensiune sau pensiune completa (3 mese/zi, apa minerala, cafea/ceai dimineata) la hotelul Amaraya sau alt hotel similar sau o cazare la alegerea turistilor.
5 zile de diving/ 2 scufundari zilnice, scufundari de noapte

Sejurul de scuba poate fi combinat cu vizite si excursii: in prima zi sau in ultima zi putem organiza vizitarea Piramidelor, a Sfinxului si a Muzeului de Egiptologie (comoara lui Tuthankamon); de la Marsa Alam se poate organiza vizitarea celor 2  temple de la Luxor

 

 

Locuri de scufundari din Marsa Alam

 

Platoul Elphinstone de Nord
o super scufundare in platoul de nord iti ofera placerea de a admira mari animale marine ( pestele ciocan, rechini gri de recifi, barracuda, pestele ton) precum si corali nemaipomeniti.


Platoul Elphinstone de Sud - scufundare impotriva curentului, insotiti de pesti napoleon, testoase, morene si corali.


Platoul Elphinstone est si vest - Aici vei fi impresionat de parapetii subacvatici care ajung pana la adancimea de 90 m, coralii Gorgonia si o multitudine de alti corali. Rechini, barracuda si testoase.


Samadai Gotat - Un platou marin aflat la 14 m adancime, cu acces la cateva pesteri imense la 7 m adancime


Samadai Torfa Baraneya - Aici poti fie sa te "plimbi" pur si simplu, fie sa faci o scufundare "dus-intors" pentru rechini, corali si uneori chiar si delfini.


Samadai El Aruk - rechini, corali "soft" si "hard"

 

Shoab Marsa Alam - Aici, reciful de corali ajunge pana la 25 m adancime, unde de obicei se plimba testoasele iar deseori se pot admira si rechinii din zona. In laguna, la 9 m adancime, sint mari sanse de a va intalni cu delfini.

Gotat Marsa Alam - Un recif rotund, care adaposteste multi pesti colorati


Shaab Nakari- Scufundare in jurul stancilor subacvatice de la 30m, apoi o tura de platou 18-25 m. Pesti Napoleon, rechini albi de recif, so o multime de alti pesti colorati.


Habili Ghadir - Testoase, barracuda, rechini albi de recif si multi pesti anonimi.


Ghadir Um Halhala - Un recif in cerc unde poti vizita domeniul tiparilor, si poti face cunostinta cu rechini albi de recif, mantas, testoase, eagle rays.

 

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

                                                                   designed by TOP S

Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.

 
Free Statistics
Free Statistics