ultramarine travel

international

engleza    

 

Home l  site map l contact

SPORT SI AVENTURA IN ROMANIA

 

RAFTING PE JIU

ZBOR CU

PARAPANTA

AVENTURA

SCUFUNDARI

LA BELIS

Rafting in Romania se poate face pe raurile: Jiu, Nera si Cerna, numai in perioadele cand au debit suficient.

 

 Cel mai ofertant este Jiul, iar raurile Cerna si Nera ofera peisaje mai spectaculoase.

 

Oferta noastra se adreseaza, in special turistilor din Bucuresti, de aceeea va prezentam programele de rafting pe Jiu, intre Livezeni si Bumbesti,  fiind mai usor si repede de ajuns.

Zonele deluroase cu varfuri domoale ofera cele mai bune plecari in zborul cu parapanta. Romania de vest si de nord detine, cumva, suprematia locurilor de "decolare" cu parapanta. Judele Cluj, Maramures, Arad, Caras Severin, Botosani, Suceava ofera satisfactii maxime parapantistilor.

 

Noi va oferim o combinatie placuta intre un zbor cu parapanta, un mica excursie cu Mocanita, o partida de pescuit inconjurati de  peisaje minunate de  Maramures.

Programul de weekend se adreseaza grupurilor de prieteni hotarati sa rupa monotonia vietii sedentare de birou. Este o combinatie bine dozata de miscare si adrenalina.

Scufundarea in Lacul de la Belis este singura varianta romaneasca de mister subacvatic. In apele lacului se gaseste singura constructie nestramutata la data construirii barajului, o biserica din sec al 14 lea.

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

                                                                   designed by TOP S

Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.

 
Free Statistics
Free Statistics