ultramarine travel

international

engleza    

 

Home l  site map l contact    

 
 
 

 BALI

 

Exclusivitate pentru INDRAGOSTITI!! Cele mai specializate oferte!  click aici

 

EXCURSII IN INSULA BALI

 

Excursii pe insula

Excursii cu plecari zilnice

Croaziere

Sporturi acvatice

Golf

Spa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bali info

Sejur Bali hoteluri 5*

Sejur Bali hoteluri 5*, 4*

Excursii Bali

Luna de miere

Revelion Bali

Turul capitalei Denpsar (3 ore)

O plimbare de dimineata prin capitala Denpasar, vizitarea Muzeului Bali, faimos pentru obiectele de arta (vizitarea nu este posibila in zilele de luni si de sarbatorile publice). Apoi se merge in Piata Traditionala si  la Centrul Cultural, urmanda ca apoi sa vizitati Monumentul Luptei (Spiritului de Lupta).

Pret : 30 euro/pers

 

Dansul Kechak (3 ore)

O seara exotica unica va este oferita prin dansul Kechak, cu faimosul cor de barbati ..chak..chak..chak.., cunoscut local ca Dansul Maimutelor, cu aproximativ 100 de dansatori barbati. Acestia danseaza in cercuri concentrice. Povestea vine de la epopeea Ramayana. Dansul Kechak este interpretat zilnic in Denpasar intre 18.30-19.30.

Pret: 30 euro/pers   

 

Templul Uluwatu (3 ore)

Se viziteaza templul(la sud de Jimbaran, pe coasta de vest) construit pe o stanca din Uluwatu, la 100 m altitudine fata de Oceanul Indian. De aici puteti admira apusul, daca vremea permite, si un grup de maimute ce s-au adapostit pe aceasta stanca.

Pret: 50 euro/ pers  

 

Turul Ubud (4 ore)

Ubud este unul din centrele culturale din Bali,  faimos pentru comunitatea de pictori. Magia si frumusetea imprejurimilor atrage celebritati si artisti din toata lumea. In drum spre Ubud se viziteaza satul Celuk ( vestit pentru obiectele din aur si argint), satul Mas (centru de prelucrare si sculptura a lemnului) si Padurea Maimutelor.

Pret: 30  euro/pers

 

Mengwi + Padurea Maimutelor + Tanah Lot (6 ore)

Vizitarea templului Taman Ayun din Mengwi, padurea tropicala Alas Kedaton, unde traiesc maimute si lilieci. Apoi se merge la templul Tanah Lot, construit pe o stanca.

Pret : 35 euro/ pers

 

Barong + Kintamani + Pengelipuran (10 ore)

Dimineata se pleaca pentru a urmari dansul Barong, ce reprezinta lupta vesnica intre bine si rau. Apoi se merge spre Kintamani, Muntele Batur fiind un vulcan inca activ. Pe drum se face oprire in satele Celuk (faimos pentru obiectele din aur si argint) si Mas (centru de prelucrare a lemnului), Ubud (orasul pictorilor), Templul Goa Gaiah (Pestera Elefantului) si Templul Tempaksiring (izvorul sfant). La intoarcerea din Kintamani se va face o oprire in Pengelipuran, unul din satele traditionale din Bangli.

Pret: 50 euro/ pers

 

Klungkung + Besakih (8 ore)

Dimineata se viziteaza Besakih, cunoscut ca templul principal din Bali, aflat pe versantul Muntelui Agung (3142 m deasupra nivelului marii). Apoi se viziteaza Kertagosa, vechea curte de justitie din Klungkung si terasa cultivata cu orez din Bukit Jambul.

Pret: 45 euro/pers

 

Satul Baha + Jatiluwih + Batukaru (8 ore)

Se viziteaza vestul tarii, cu o prima oprire in satul Baha, unde puteti admira casele si activitatile traditionale balineze. Apoi se va efectua o oprire in Jati Luwih pentru a vedea terasele plantate cu orez. Se merge apoi la sanctuarul regelui Tabanan, templul Batukaru si in parcul fluturilor din satul Wanasari.

Pret: 60 euro/ pers

 

Bedugul  (8 ore)

Se merge in statiunea montana Bedugul, se viziteaza Gradina Botanica, piata de fructe si flori si templul Ulun Danu, pe lacul Beratan. Apoi se merge in Mengwi pentru a vizita templul Taman Ayun.

Pret: 50euro/ pers

 

Bedugul + Lovina (10 ore)

Se merge pe coasta nordica a tarii, cu o prima oprire la templul Ulun Danu din Bedugul, pe lacul Beratan. Apoi se merge la Gitgit pentru o plimbare de 30 min. pe jos pana la cascada (recomandat doar pentru cei cu varste intre 10-60 ani), si apoi pana la statiunea turistica din Buleleng, Lovina. Se viziteaza apoi manastirea budista din satul Banjar, cu izvor termal. Reintoarcerea se face prin Pupuan, pentru a admira intinsele plantatii de cafea si cuisoare.

Pret: 35 euro/ pers minim 2 persoane

 

Satul Tenganan + Tirta Gangga

Se merge pe coatsa estica a tarii pentru a vizita satul Tenganan din Karangasem. Locuitorii acestui sat, denumiti Bali Aga, inca traiesc dupa obiceiurile stravechi. Apoi se viziteaza palatul Tirta Gangga, construit in 1946 de regele Karangasem-ului. O oprire se poate face si la templul Goa Lawah (pestera liliecilor) si pe plaja Candi Dasa.

Pret:60 euro/pers

 

Preturile se pot modifica in functie de numarul de participanti.

 

Harta Bali...click aici

Dans Barong
Templul Bedugul
Templul Besakih
Templul Borobudur
Templul Borobudur
 

EXCURSII ZILNICE cu avionul din INSULA BALI

Templul budist Borobudur si Templul hindus Prambanan (o zi)

Luati avionul de dimineata Denpasar/ Yogyarta (o ora) pentru a admira una din cele 7 minuni ale lumii, templul budist din sec. 11 Borobudur si apoi veti merge in Prambanan, cel mai mare templu hindus din Java. Masa de pranz o veti lua la un restaurant local si apoi veti lua zborul de intoarcere spre Denpasar.

Pret: la cerere

Pretul include: biletul de avion Denpasar/Yogyarta/Denpasar

 

Insula Lombok (o zi)

Luati avionul de dimineata Depasar/ Mataram (30 min) pentru a vizita satul Sukarara specializat pe tesatorii, satul Penunjak specializat pe olarit si satul traditional Rambitan Sasak. Puteti admira plaja Kuta in timp ce va luati masa de pranz la restaurantul local. Apoi va indreptati catre Palatul de Vara Narmada in drumul de intoarcere spre aeroport.

Pret: la cerere

 

Insula Lombok

 

CROAZIERE - INSULA BALI

Croaziera cu Bali Hai spre insula si reciful Lembongan (8 ore)

Plecare: 9:15 a.m

Intoarcere: 4:15 p.m

Pret: 100 euro/pers minim 1 persoana

In pret este inclus ceaiul/gustarea de dupa-amiaza, masa de pranz pe vapor, semi-submarin pentru observarea coralilor, ghid, banana-boat nelimitat, echipament de snorkeling. Nu uitati protectia solara, prosop, costum de inot, bani sau credit card pentru plata bauturii sau pentru alte activitati optionale.

 

Croaziera cu Bali Hai insula Lembongan (8 ore)

Plecare: 9:15 a.m

Intoarcere : 4.15 p.m

Pret: 110 euro/pers

Mergeti pe insula Lembongan cu vaporul Bali Hai II spre a va relaxa la clubul privat Bali Hai din golful Lembongan. 

In pret este inclus echipament de snorkeling, banana boat nelimitat. Nu uitati sa aveti asupra dvs. protectia solara, prosop, costum de baie, bani sau credit card pentru plata bauturilor sau pentru alte activitati optionale.

 

Croaziera cu Bali Hai cina (4 ore)

Plecare: 5:45 p.m

Intoarcere: 8:45 p.m

Pret: 70 euro/pers

Croaziera in jurul portului Benoa. In pret este inclus coktail, cina, muzica Trio Batako, spectacol live de cabaret. Nu uitati bani cash sau credit card pentru bauturi sau suveniruri.

 

Ocean rafting croaziera in jurul a 3 insule (8 ore)

Plecare: 10:30 a.m

Intoarcere: 05:30 p.m

Pret: 80 euro/ pers

Croaziera in jurul celor 3 insule Nusa Penida, Ceningan si Lembongan. Nu uitati protectia solara, prosop, costum de baie, bani cash sau credit card pentru bauturi sau activitati optionale.

 

Ocean rafting Croaziera in jurul coastei sudice a insulei

Plecare: 7:30 a.m

Intoarcere: 9:30 a.m

Pret: 90 euro/pers

Croaziera in jurul coastei Nusa Dua pana la Uluwatu pentru a observa delfinii.

 

Plimbare cu vaporul (9 ore)

Plecare: 9:00 a.m

Intoarcere: 5:00 p.m

Pret: 90 euro.pers

Plimbarile zilnice includ aprox. 45 min pana la Nusa Lembongan, mic dejun, ceai/cafea si bauturi racoritoare, masa de pranz. Activitatile pe insula sunt optionale: o calatorie pentru a vedea padurea de mangrove, sat traditional, pestera, sau va puteti relaxa in piscina sau inotand in apele golfului.

 

Quicksilver Nusa Penida (8 ore)

Plecare: 9:15 a.m

Intoarcere: 4:00 p.m

Pret: 100 euro/pers

Plecare spre insula Nusa Penida cu Quicksilver Cruises. Excursia include plimbare cu ambarcatiune semi-submersibila, banana-boat, excursie in sat si barbecue.

 

Croaziera cu vasul Bounty Nusa Lembongan (8 ore)

Plecare: 9:00 a.m

Intoarcere: 4:00 p.m

Pret: 100 euro/pers

Ambarcatiunea Bali Bounty are o capacitate de 400 pasageri.  O zi intreaga de activitati pe apa in golful Shanghiang din insula Nusa Lembongan. Masa de pranz este asigurata pe vas.

 

Bounty croaziera si cina (4-5 ore)

Plecare: 6:00 p.m

Intoarcere: 8.30 p.m

Pret: 60 euro/pers

Entertainment live, cina servita pe puntea principala a vasului, DJ

 

Croziera cu Bali Hai

Insula Lembongan

Dansuri balineze pe vasul Bounty
Croziera cu catamaranul
Recif de coral
 

SPORTURI ACVATICE si ALTE ACTIVITATI - INSULA BALI

rafting, kayaking, treking, safari cu elefanti, ciclism

Sporturi acvatice (4 ore)

Sporturile acvatice sunt cele mai populare pentru turistii din Bali. Asadar, daca sunteti in Bali este recomandat de a face cat mai multe sporturi precum scufundari, jet skiing, trolling, banana boat, snorkeling etc. Toate aceste activitati sunt ce necesita asigurare.

Pret: 40 euro/pers minim 1 pers

Pretul include transfer, masa de pranz, o plimbare cu banana boat

 

Rafting (6 ore)

Raftingul se face pe raul Ayung, insotiti de ghid. La final se serveste masa de pranz.

Pret: 120  euro/pers minim 1 pers

 

Kayaking (6 ore)

Se organizeaza pe raul Ayung, cu ghid. Trainingul va fi facut de catre ghid. Turul include transfer, masa de pranz, echipament si asigurare medicala.

Pret: 100  euro/pers minim 1 pers

 

Trekking satele balineze (7 ore)

Plecarea se face de dimineata spre satele din zona Tabanan. Aceasta excursie usoara se va face prin zone agricole. Veti avea ocazia de a vedea fermieri lucrand la culturile de orez, cafea, cacao, papaya, bambus si multe alte plantatii tropicale si , de asemenea, aveti ocazia de a observa diferite pasari. Un popas se face la casa unui fermier si la un templu local. Masa de pranz se serveste la sosire.

Pret: 90  euro/pers minim 2 pers

 

Safari cu elefanti (6 ore)

Acest safari se face prin jungla Taro. Excursia include transfer de la hotel in vehicul cu aer conditionat, intrarea in parc, safari, masa de pranz, asigurare.

Pret: 100 euro/pers

 

Ciclism montan (7 ore)

Incepe de la vulcanul Batur din Kintamani, coboara 16 km prin vai, pe langa sate balineze, temple vechi, plantatii de orez. Ghizii va vor explica istoria teritoriului si cultura localnicilor. Faceti o oprire pentru a incerca fructe si mirodenii, apoi va continuati drumul spre padurea de bambus inainte de a incheia calatoria cu masa de pranz.

Pret: 120  euro/pers minim 2 pers

 
Safari cu elefanti
Safari cu elefanti
Croaziere private de lux
 

GOLF  - INSULA BALI

Bedgul, Nusa Dua, Nirwana

Golf la Bali Handara Kossaido & Country Club (8 ore)

Terenul de golf Bali Handara & Country Club are 18 gauri si este unul din terenurile internationale de golf din Bali. Este amplasat in statiunea montana Bedugul ( la 1000 m deasupra nivelului marii).

Pret: 140 euro/pers minim 2 pers

 

Golf la Bali Golf & Country Club ( 5 ore)

Clubul Bali Golf & Country este in statiunea Nusa Dua, avand un teren de 18 gauri.

Pret: 180 euro/pers minim 2 pers

 

Golf la Bali Nirwana (6 ore)

Terenul are 18 gauri si are un design facut de fostul campion mondial britanic, Greg Norman. Jucatorii au ocazia de a admira diferite temple din jurul statiunii.

Pret: 180 euro/pers minim 2 pers

 

Scrieti-ne pentru rezervare sejur si excursii Bali

  SPA - INSULA BALI

Talasso terapie (4 ore)

Talasso terapia  echilibreaza si relaxeaza trupul..

Pret: 140 euro/pers minim 2 pers

Pretul include 3 tratamente, transportul la intoarcere pentru cei care stau in Jusa Dua, Jimbaran, Kuta si Sanur.

 

Masaj traditional (4 ore)

Este benefic pentru persoanele obosite, stresate si nu numai.

Pret: 50 euro/pers minim 2 pers

Pretul include 2 ore de masaj si transferul la intoarcere.

 

top

Conditii generale:

01.   Transport cu automobil cu aer conditionat si cu ghid vorbitor de limba engleza.

02.   Penalitate 100% in cazul renuntarii cu mai putin de 24 h inainte.

03.   Toate serviciile se confirma in functie de disponibilitati.

04. Preturile pot fi schimate de catre partener, fara preaviz. Pretul final este cel comunicat in momentul confirmarii rezervarii.

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

                                                                                                                                                                                                                                                                        designed by TOP S

Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.