Forma grafica a certificatelor  simbolice de casatorie

este diferita de la o tara la alta si de la hotel la hotel

Reinnoirea juramintelor, nunta, aniversari, logodna

la malul marii, pe plaja, in insule exotice

Locul ales pentru juramintele de iubire este cel mai important element din toata ceremonia de casatorie. Cele mai frumoase sentimente au nevoie de locuri pe masura.

 

O declaratie de iubire poate fi una speciala, mai ales daca vreti sa va aduceti aminte ca de o promisiune unica in viata.  Legamantul facut in fata altarului ofera garantia protectiei divine. Juramintele de iubire facute intim, numai in fata celuilat, inconjurati de apa si nisip in culorile apusului ne ofera garantia sentimentelor unice si irepetabile.

 

La malul marii,  pe o plaja exotica cu nisip fin, marginita de palmieri, la apusul soarelui, este cea mai fermecatoare si romantica alegere.

 

In culorile de apus, inconjurati de ape de turcoaz, invaluiti de muzica valurilor ce se revarsa pe nisipul fin, sub o ploaie de petale de flori tropicale, indragostitii isi vor face promisiuni de dragoste ce vor fi inspirate de sentimente dar si de frumusetea si  forta naturii inconjuratoere.

Ceremonia poate fi de la foarte simpla pana la o ceremonie cu elemente clasice. Puteti fi numai voi doi sau puteti fi insostiti de familie si prieteni.

 

Pentru inceput, va oferim insulele mentionate mai jos, urmand sa completam oferta si in functie de propunerilie voastre.

 

Ceremonia de casatorie pe plajele exotice nu produce efecte juridice. Ca sa fie valabila, o casatorie in strainanate, trebuie sa fie oficiata la ambasada Romaniei in statul respectiv. In unele din insulele exotice, propuse de noi pentru casatorie, nu sunt ambasade ala Romaniei, iar acolo unde sunt, nu credem ca accepta sa oficieze inafara institutiei.

 

De aceea, ofertei noastre i se potriveste mai bine titlul de "Reinnoirea juramintelor de iubire".

 

Oricum i-am spune, oricare din variante alegeti, momentul va fi pe masura sentimentelor: romantic, unic, emotionant, irepetabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina a fost deschisa la cererea dv.

 Agentia noastra este specializata pe oferte de

 "Luna de miere" si casatorii in locuri exotice,

 

 

 

 

   

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

  designed by TOP S

Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.


Free Statistics
Free Statistics