engleza    

 

Home l  site map l contact    

   

destinatii

circuite

croaziere

oferte de sezon

aventura

chartere

 

CROAZIERE CROATIA

 

 

CABINE PE VASE

 

Categoria A: cabine cu dus/toaleta (cu posibilitate de extrabed).

 

Categoria B: cabine cu chiuveta si toalete/dusuri comune): disponibile doar pentru traseele 1 si 2.

 

NOTA  

 

Imbarcarea incepe de la orele 11,00.

Plecarile se fac la orele 13.00

 

Capitanul vasului are drept de decizie asupra traseului , in  functie de conditiile de vreme.

 

Numarul minim de pasageri pentru realizarea unei croaziere este 10 persoane.

 

Pasagerii sunt obligati sa respecte regulile de pe vas. (La imbarcare veti primi o lista.) Una din reguli interzice accesul la bord cu bauturi alcoolice.

 

In cabine  nu sunt prosoape. Prosoapele pot fi inchiriate (3-5 euro/sapatamana) sau pasagerii pot veni cu prosoape personale de cabina si de plaja.

 

Pentru turistii care calatoresc cu masina personala: parcare posibila contra cost 10-13 euro/zi in Opatija si Split.

 

Recomnadare privind bagajul: marime medie; in cabina nu pot fi depozitate bagaje voluminoase.

 

3. Croaziera de-a lungul Coastei Dalmatiei

MIŠ – KORCULA – LASTOVO – VELA LUKA – (Biševo) -VIS –

ŠOLTA – SPLIT

 

Sambata: SPLIT – OMIŠ

Plecare din portul Split, la ora 13:00. Dupa pranz, veti naviga de-a lungul Coastei Dalmate pana la Omis. Veti petrece dupa-amiaza inotand in apa clara a marii. Noapta o veti petrece in portul Omis, un oras pitoresc inconjurat de stanci. Veti avea dupa-amiaza libera pentru a incerca sporturi precum rafting-ul White Water pe cursul raului Cetina (excursie optionala), pentru a va catara pe munti, windsurfing sau volei pe plaja. Cei mai putin sportivi pot explora orasul Omis, pentru a-i descoperi lunga si glorioasa istorie despre monumentele istorice.

 

Duminica: OMIŠ – KORCULA

Dupa inotul de dimineata, veti continua croaziera spre Korcula, locul de nastere al lui Marco Polo. Pranzul il veti lua, la alegere, in peninsula Peljesac (langa Loviste) sau intr-un golf linistit din Kneza, o insula din Korcula. Dupa-amiaza, se ajunge in Korcula, unde, fiecare din voi poate vizita ce doreste. Exista o legenda, potrivit careia, Korcula a fost descoperita de eroul Trojan Anthenor in secolul XII IH. Pe aceasta insula, puteti descoperi multe legende si monumente.

Innoptare in port in Korcula.

 

Luni: KORCULA – LASTOVO

Dimineata, inainte de a continua croaziera, se va face o scurta plimbare la magazine de unde puteti cumpara fructe proaspete sau ce aveti nevoie. Se pleaca spre Lestovo, cea mai indepartata si nelocuita insula din Dalmatia. Se va face o oprire in portul din Ubla, unde aveti oportunitatea de a descoperi natura si padurile salbatice ale insulei. Lastovo este inconjurata de numeroase insule mici, cu o multime de golfuri potrivite pentru snokeling. Lastovo este cunoscuta si pentru mici biserici si cratere neobisnuite.

Innoptare la Lastovo.

 

Marti: LASTOVO – VELA LUKA

Dimineata, veti parasi Lastovo si veti naviga din nou spre insula Korkula, dar de aceasta data se va face oprire in portul din Vela Luka. Pranz si inot intr-un golf.

Seara o veti petrece gustand din vinurile cunoscute din Korkula si ascultand muzica unor grupuri traditionale (KLAPA).

Se va innopta in portul Vela Luka.

 

Miercuri: VELA LUKA – VIS (Biševo)

Dimineata devreme, se pleaca spre Insula Vis, care a fost inchisa multi ani pentru turisti. Datorita pozitiei sale geografice unica, Insula Vis a fost un refugiu strategic pentru flota militara. Datorita faptului ca este izolata, Insula Vis are un farmec aparte. Langa Vis se gaseste Bisevo si faimoasele pesteri albastre. Puteti vizita pesterile, facand o mica plimbare cu barca (7 – 8 euro/pers). Timp liber pentru inot.

Innoptare in Insula Vis.

 

Joi: VIS – ŠOLTA

Dimineata, croaziera dumneavoastra continua catre Insula Solta, cunoscuta pentru excelentul ulei de masline inchis la culoare si micile porturi de pescari.  Intr-unul din sate ale insulei – Stomorska ,  veti petrece noaptea si veti avea oportunitatea sa mancati peste proaspat si alte delicatese de pe aceasta insula unica.

 

Vineri: ŠOLTA – SPLIT

Ultima zi a croazierei o veti petrece, in cea mai mare parte, inotand in diferite golfuri ale Insulei Solta sau in Insula Brac , situata in apropiere. Apoi se navigheaza catre Split, unde se va ajunge dupa-amiaza. Aveti posibilitatea sa faceti un tur al orasului in compania unui ghid vorbitor de engleza. Orasul Split se afla sub ocrotirea UNESCO, facand parte din patrimoniul cultural mondial. Puteti vizita palatul Diocletian, precum si numeroase cladiri construite in stil Roman.

Innoptare in Split.

Sambata: SPLIT

Mic dejun, debarcare de pe vas. Incheierea serviciilor.

 

 

Pret in euro/croaziere/ pers/ cazare in cabina dubla cu demipensiune

 

Date de plecare

Vas cat. A

cabina

pe punte

Vas cat. A

cabina

sub punte

13.06

655

595

12.09

725

665

11.07

765

715

15.08

795

745

 

A 3 a pers in cabina - reducere 10%

Supliment pensiune completa: 110 euro/pers/croaziera - cu optiunea a minim 10 persoane pe vas

Supliment bauturi: 16 euro/pers: 1 pahar cu vin, 1 bere sau 1 bautura racoritoare

Cina capitanului: 25 euro/pers

1 copil pana la 10 ani in cabina cu parintii: reducere 30%

Supliment de cabina single: 70% din pret/pers + pert/pers

 

Pretul include: croaziera 8 zile/7 nopti, cazare in cabina dubla cu demipesiune; mic dejun si pranz

 

Pretul nu include: taxele portuare 16 euro/pers/ se platesc la fata locului;  transportul pana in/de la portul de imbarcare, prosoapele de uz personal in cabina, masa de pranz si orice nu este mentionat ca fiind inclus

 

 

Split

 

Omis

 

Korkula

 

Vis

 

Rezervari la infotravel@ultramarine.ro

 

 

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

   Oferte valabile pentru anul 2009                                                                       designed by TOP S

© Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.


Free Statistics
Free Statistics