engleza    

 

Home l  site map l contact    

   

destinatii

circuite

croaziere

oferte de sezon

aventura

chartere

 

CROAZIERE CROATIA

 

 

CABINE PE VASE

 

Categoria A: cabine cu dus/toaleta (cu posibilitate de extrabed).

 

Categoria B: cabine cu chiuveta si toalete/dusuri comune): disponibile doar pentru traseele 1 si 2.

 

NOTA  

 

Imbarcarea incepe de la orele 11,00.

Plecarile se fac la orele 13.00

 

Capitanul vasului are drept de decizie asupra traseului , in  functie de conditiile de vreme.

 

Numarul minim de pasageri pentru realizarea unei croaziere este 10 persoane.

 

Pasagerii sunt obligati sa respecte regulile de pe vas. (La imbarcare veti primi o lista.) Una din reguli interzice accesul la bord cu bauturi alcoolice.

 

In cabine  nu sunt prosoape. Prosoapele pot fi inchiriate (3-5 euro/sapatamana) sau pasagerii pot veni cu prosoape personale de cabina si de plaja.

 

Pentru turistii care calatoresc cu masina personala: parcare posibila contra cost 10-13 euro/zi in Opatija si Split.

 

Recomnadare privind bagajul: marime medie; in cabina nu pot fi depozitate bagaje voluminoase.

Croaziera 4: Croaziera de-a lungul Dalmatiei Centrale

SPLIT – ROGOZNICA/PRIMOŠTEN – CASCADELE KRKA (Skradin or Zlarin) – KORNATI/SALI – ZADAR –VODICE – TROGIR – SPLIT

 

Sambata: SPLIT – ROGOZNICA sau PRIMOŠTEN

Plecare din portul Split. Veti lua pranzul dupa ce se va face o oprire pentru inot intr-un golf linisitit. Veti innopta Rogoznica sau Primosten (in functie de accesul in port) , amandoua sate mici, care va ofera restaurante si mici cafenele unde puteti servi faimosul vin Babic.

 

Duminica: ROGOZNICA sau PRIMOŠTEN – ŠIBENIK – CASCADELE KRKA /SKRADIN sau ZLARIN

Dupa mic dejun, veti continua croaziera spre Sibenik , unde veti face o oprire pentru a vizita acest oras istoric. In Sibenik, puteti vizita un castel din centrul orasului si numeroase constructii frumoase, cum ar fi Palatul Foscolo (in stil gotic) sau biserica St. Laurent (in stil baroc). Plecare spre cascadele Krka, luand pranzul pe vas. Dupa-amiaza este libera pentru a vizita Parcul National si cascadele, cat si pentru a admira flora si fauna. Veti innopta in portul Skradin sau in insula si satul cu acelasi nume, Zlarin (in functie de accesul in portul Skradin).

 

Luni: CASCADELE KRKA – KORNATI – SALI

In aceasta zi, se pleaca spre zona faimosului Parc National Koranti - bogat in peste si vestigii culturale si istorice. Vechile ruine ale fortaretei ilariene, vilele romane, vechea biserica crestina a Sfintei Maria, castelele medievale si coloniile dau valoare acestor insule. Kornati include 140 de insule si recife. Unele insule coboara abrupt in mare, care are uneori si 100 m adancime.  Veti innopta in Sali pe Insula Dugi Otok.

 

Marti: SALI – ZADAR

Dimineata este rezervata pentru a inota. Dupa-amiaza, se va pleca spre Zadar, unde va veti petrece noaptea. Aici, veti avea posibilitatea de a realiza un tur al orasului in compania unui ghid vorbitor de limba engleza. Cu secole in urma, Metropola a Dalmatiei, si astazi centrul regiunii, Zadar este un oras cu o bogata mostenire in monumente foarte importante in lume : Forumul Roman, care dateaza din  secolul I, Biserica St. Donatus – dateaza dn secolul IX (cea mai faimoasa basilica medievala si simbol al orasului), imensele ziduri ale orasului cu portile reprezentative din secolul al XVI-lea, si numeroase palate, vile si si alte monumente.

 

Miercuri: ZADAR – VODICE

Se va continua croaziera de-a lungul coastei, facandu-se o oprire pentru inot intr-unul din golfuri. Dupa pranz, veti naviga spre Vodice, o statiune cunoscuta si plina de viata, unde va fi si innoptarea.  Aici, va puteti bucura de frumoasele terase ale restaurantelor si cafenelelor, sau va puteti plimba pe plajele acestui oras.

 

Joi: VODICE – TROGIR

Dupa micul dejun, se pleaca sin Vodice si se va face o oprire pentru inot in unul din frumoasele golfuri. Dupa pranz, veti vizita un vechi oras Dalmatian, Trogir, care mai este numit si “Venetia in miniatura”, datorita arhitecturii.

Innoptare in Trogir.

 

Vineri: TROGIR – SPLIT

Se pleaca inapoi spre Riviera Split. Pentru inot, se va opri intr-un golf al insulei Ciovo (care este legata de Trogir printr-un pod). Apoi, croaziera continua catre Split. Veti avea posibilitatea sa vizitati orasul Split in compania unui ghid vorbitor de limba engleza. Split este un oras care apartine patrimoniului mondial, sub UNESCO. Exista numeroase vestigii arhitectonice romane, dintre care amintim palatul lui Diocletian. Innoptare in Split.

 

Sambata: SPLIT

Mic dejun, debarcare de pe vas. Incheierea serviciilor.

 

Pret in euro/croaziere/ pers/ cazare in cabina dubla cu demipensiune

 

Date de plecare

Vas cat. A

cabina

pe punte

Vas cat. A

cabina

sub punte

20.06

725

655

04.07, 05.09

765

715

18.07, 22.08

795

745

19.09

655

585

 

A 3 a pers in cabina - reducere 10%

Supliment pensiune completa: 110 euro/pers/croaziera - cu optiunea a minim 10 persoane pe vas

Supliment bauturi: 16 euro/pers: 1 pahar cu vin, 1 bere sau 1 bautura racoritoare

Cina capitanului: 25 euro/pers

1 copil pana la 10 ani in cabina cu parintii: reducere 30%

Supliment de cabina single: 70% din pret/pers + pert/pers

 

Pretul include: croaziera 8 zile/7 nopti, cazare in cabina dubla cu demipesiune; mic dejun si pranz

 

Pretul nu include: taxele portuare 16 euro/pers/ se platesc la fata locului;  transportul pana in/de la portul de imbarcare, prosoapele de uz personal in cabina, masa de pranz si orice nu este mentionat ca fiind inclus

 

 

Primosten

 

Kornati

 

Cascadele Krka

 

Dalmatian

 

Rezervari la infotravel@ultramarine.ro

 

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

   Oferte valabile pentru anul 2009                                                                       designed by TOP S

© Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.


Free Statistics
Free Statistics