engleza    

 

Home l  site map l contact    

   

destinatii

circuite

croaziere

oferte de sezon

aventura

chartere

 

CROAZIERE CROATIA

 

 

CABINE PE VASE

 

Categoria A: cabine cu dus/toaleta (cu posibilitate de extrabed).

 

Categoria B: cabine cu chiuveta si toalete/dusuri comune): disponibile doar pentru traseele 1 si 2.

 

NOTA  

 

Imbarcarea incepe de la orele 11,00.

Plecarile se fac la orele 13.00

 

Capitanul vasului are drept de decizie asupra traseului , in  functie de conditiile de vreme.

 

Numarul minim de pasageri pentru realizarea unei croaziere este 10 persoane.

 

Pasagerii sunt obligati sa respecte regulile de pe vas. (La imbarcare veti primi o lista.) Una din reguli interzice accesul la bord cu bauturi alcoolice.

 

In cabine  nu sunt prosoape. Prosoapele pot fi inchiriate (3-5 euro/sapatamana) sau pasagerii pot veni cu prosoape personale de cabina si de plaja.

 

Pentru turistii care calatoresc cu masina personala: parcare posibila contra cost 10-13 euro/zi in Opatija si Split.

 

Recomnadare privind bagajul: marime medie; in cabina nu pot fi depozitate bagaje voluminoase.

Croaziera 5: Croaziera Dalmatia de Sud

Dubrovnik

DUBROVNIK - KORCULA – HVAR – TRSTENIK – MLJET –

ŠIPAN – DUBROVNIK (excursie la Muntenegru)

 

Duminica: DUBROVNIK

Se pleaca din portul Gruz, la ora 13:00. Prima innoptare se va face in Dubrovnik, datorita sosirilor diferite ale participantilor la croaziera. Vechile cladiri din timpul vechii Republici Duborvnik, dau sarm acestui vechi oras. Mare parte din monumentele istorice si culturale au o arhitectura fina renascentista, cu cateva urme din stilul gotic. Dupa-amiaza, puteti explora zidurile acestui minunat oras.

 

Luni: DUBROVNIK – KORCULA

Dimineata, in timpul micului dejun, se pleaca in Korcula, locul de nastere al lui Marco Polo. Pranzul, il veti lua la bordul vasului, in dreptul oraselului Lumbarda (parte a Insulei Korcula). Se ajunge la Korcula dupa-amiaza, unde veti putea vizita ce doriti. Puteti asculta povestea despre zidurile de stanca, care au fost construite in urma cu doua secole. Se va innopta in portul Korcula.

 

Marti: KORCULA – HVAR

Dimineata devreme, se pleaca spre micuta insula Scedro, unde veti avea timp destul pentru a va relaxa si a va racori in apa clara a marii. Dupa pranz, se pleaca la Hvar. Hvar este cea mai lunga insula din Adriatica. Acolo, veti vizita Catedrala Renasterii, precum si cel mai vechi teatru din Europa, datand din 1612. Insula ofera o multime de restaurante, baruri si cafenele, deschise pana noaptea tarziu. Innoptare in portul Hvar.

 

Miercuri: HVAR – TRSTENIK

Croaziera continua spre micul oras Trstenik din peninsula Peljesac, unde veti putea inota dupa-amiaza. Trstenik , orasel si port in partea centrala a coastei de sud a Peninsulei Peljesac, are o populatie de 106 locuitori. Principalele ocupatii sunt agricultura, cultivarea vitei de vie (faimosul vin Dingac), pescuitul si turismul. Aici, puteti gasi si faimoasa vinarie Grgic, de unde puteti degusta un vin incantator. Innoptare in Trstenik.

 

Joi: TRSTENIK – MLJET

Dupa micul dejun, veti naviga spre Insula Mljet. Aveti toata dupa-amiaza la dispozitie pentru a vizita lacurile sarate din Parcul National Mljet si va puteti bucura de soare si de mare pe aceasta insula linistita. In cadrul Parcului National, puteti vizita o veche manastire si o biserica, sau puteti face o plimbare cu barca in jurul parcului. Se va innopta in portul Polaca/Pomena.   

 

Vineri: MLJET – SIPAN

Dimineata devreme, excursia continua catre insulele Elafiti. Elafiti este un grup de insule, situate in Marea Adriatica, la vest de Dubrovnik. Cea mai mare dintre acestea este Sipan, care este si cea mai departata de Dubrovnik. Aceste insule reprezinta o atractie pentru turisti, prin frumusetea si plajele de nisip. Inotul si pranzul sunt planificate pe una din cele mai mici insule. Innoptare pe Insula Sipan.

 

Sambata: SIPAN – DUBROVNIK

Dimineata, in timpul micului dejun, se va pleca la Dubrovnik. In Dubrovnik, veti avea toata ziua la dispozitie pentru a explora orasul, pentru a inota sau puteti alege o excursie optionala, cu autobuzul, la Muntenegru. Puteti realiza un tur al orasului Dubrovnik in compania unui ghid, vorbitor de limba engleza. Alte posibilitati ar fi o plimbare pe vestita strada Stradun sau puteti urca pe zidurile orasului (1940 m lungime). Noaptea o veti petrece in portul Gruz, din Dubrovnik.

 

Duminica: DUBROVNIK

Dupa micul dejun, debarcare de pe vas. Sfarsitul serviciilor.

 

Pret in euro/croaziere/ pers/ cazare in cabina dubla cu demipensiune

 

Date de plecare

Vas cat. A

cabina

pe punte

Vas cat. A

cabina

sub punte

19.04, 26.04, 03.05, 10.05,

17.05, 27.09, 04.10, 11.10,

18.10

595

565

24.05, 31.05,

07.06, 14.06, 20.09

655

595

21.06, 28.06, 13.09

725

665

05.07, 12.07, 30.08, 06.09

765

715

19.07, 26.07, 02.08, 09.08,

16.08, 23.08

795 745

 

A 3 a pers in cabina - reducere 10%

Supliment pensiune completa: 110 euro/pers/croaziera - cu optiunea a minim 10 persoane pe vas

Supliment bauturi: 16 euro/pers: 1 pahar cu vin, 1 bere sau 1 bautura racoritoare

Cina capitanului: 25 euro/pers

1 copil pana la 10 ani in cabina cu parintii: reducere 30%

Supliment de cabina single: 70% din pret/pers + pert/pers

Excursie la Muntenegru: 70 euro/pers

 

Pretul include: croaziera 8 zile/7 nopti, cazare in cabina dubla cu demipesiune; mic dejun si pranz

 

Pretul nu include: taxele portuare 16 euro/pers/ se platesc la fata locului;  transportul pana in/de la portul de imbarcare, prosoapele de uz personal in cabina, masa de pranz si orice nu este mentionat ca fiind inclus.

 

 

Hvar

 

Trstenik

 

Mljet

 

Sipan

 

Rezervari la infotravel@ultramarine.ro

 

 

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

   Oferte valabile pentru anul 2009                                                                       designed by TOP S

© Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.


Free Statistics
Free Statistics