engleza    

 

Home l  site map l contact    

   

destinatii

circuite

croaziere

oferte de sezon

aventura

chartere

 

CROAZIERE CROATIA

 

 

CABINE PE VASE

 

Categoria A: cabine cu dus/toaleta (cu posibilitate de extrabed).

 

Categoria B: cabine cu chiuveta si toalete/dusuri comune): disponibile doar pentru traseele 1 si 2.

 

NOTA  

 

Imbarcarea incepe de la orele 11,00.

Plecarile se fac la orele 13.00

 

Capitanul vasului are drept de decizie asupra traseului , in  functie de conditiile de vreme.

 

Numarul minim de pasageri pentru realizarea unei croaziere este 10 persoane.

 

Pasagerii sunt obligati sa respecte regulile de pe vas. (La imbarcare veti primi o lista.) Una din reguli interzice accesul la bord cu bauturi alcoolice.

 

In cabine  nu sunt prosoape. Prosoapele pot fi inchiriate (3-5 euro/sapatamana) sau pasagerii pot veni cu prosoape personale de cabina si de plaja.

 

Pentru turistii care calatoresc cu masina personala: parcare posibila contra cost 10-13 euro/zi in Opatija si Split.

 

Recomnadare privind bagajul: marime medie; in cabina nu pot fi depozitate bagaje voluminoase.

Croaziera 1: Croaziera

in Golful Kvarner si insulele lui

OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT – (Ilovik) LOŠINJ – CRES – OPATIJA

 

Sambata: OPATIJA – INSULA KRK

Plecare din portul Opatija la ora 13:00. Dupa pranz se face oprire – posibilitate de inot, dupa care drumul continua cu Insula Krk. Este cea mai mare dintre insule. Insula este foarte variata, cu satele sale micute, cu sute de plaje si golfuri ascunse. Noaptea se petrece in orasul Krk. Aici exista posibilitatea explorarii vechiului oras dupa bunul plac.

 

Duminica: INSULA KRK – INSULA RAB

Dupa innotul de dimineata, micul dejun este servit la bordul vasului, dupa care se pleaca mai departe spre Insula Rab, cunoscuta ca ”Insula Iubirii”. Noaptea se petrece in portul orasului Rab. Micul oras este inconjurat de ziduri medievale, presarat de biserici cu turn in stil roman. Strazile pavate si zidurile vechi te imbie sa vizitezi ”galeria” pictorilor si artistilor care-si expun lucrarile.

 

Luni: INSULA RAB – ZADAR

Dupa micul dejun, vasul va pleca mai departe din Portul Rab de-a lungul insulei Pag cu o oprire pentru inot pe mica insula Maun, dupa care continua sa navigheze pana in Zadar unde se va innopta. Aveti posibilitatea de a face un tur al orasului cu ghid in limga engleza. Cu secole in urma, Metropola a Dalmatiei, si astazi centrul regiunii, Zadar este un oras cu o bogata mostenire in monumente foarte importante in lume : Forumul Roman, care dateaza din  secolul I, Biserica St. Donatus – dateaza dn secolul IX (cea mai faimoasa basilica medievala si simbol al orasului), imensele ziduri ale orasului cu portile reprezentative din secolul al XVI-lea, si numeroase palate, vile si si alte monumente.

 

Marti: ZADAR – INSULA MOLAT sau OLIB

Dupa micul dejun, se navigheaza spre Insula Molat sau Insula Olib (depinde de spatiul mic lasat de porturile acestor doua micute insule). Insula Molat este situata in partea nordiuca a Arhipelagului Zadar. Pacea, linistea si minimul necesar de infrastructura (4 restaurante, 3 magazine) garanteaza o vacanta departe de turismul traditional al aglomeratelor orase. Insula Olib este locul in care iti poti odini corpul si sufletul. Aici nu sunt masini, doar un  tractor sau doua, care le  sunt necesare locuitorlilor din Olib. Insula are numeroase plaje frumoase. Cand ajungi la mal nu poti sa nu remarci plaja nisipoasa care se intinde sub picioare. Insula este locuita inca din antichitate. Parohia si biserica dataza inca din 1632. Detine in jur de 20 de codice Glagolitice din secolul XVI si XIX.

 

Miercuri: INSULA MOLAT sau OLIB – ILOVIK – INSULA LOŠINJ

Dupa micul dejun si inotul de dimineata, se navigheaza spre insula florilor, cunoscuta sub numele de Ilovik, unde se face oprire pentru inot. Mai departe se navigheaza spre Insula Mali Losinj, care este cea mai populara insula din Nordul Marii Adriatice. Insula Mali Losinj este una dintre acele locuri ale Europei cu cele mai multe zile insorite pe an. Se poate  face o plimbare lunga de-a lungul portului pe plaja nisipoasa Cikat sau o baie in miez de noapte. Se mai poate vizita in apropiere pitorescu oras Veli Losinj (doar la 5 km). Noaptea in Mali Losinj.

 

Joi: INSULA LOŠINJ – INSULA CRES

Dupa innotul de dimineata se navigheaza mai departe spre Insula Cres. Aceata insula este acoperita cu stejari, plaje si paduri de pin, podgorii si plantatii de masline. Cres si Mali Losinj au fost o singura insula, dar un canal construit de romani le-au separat cu cateva secole in urma. Noaptea se petrece in portul orasului medieval Cres.

 

Vineri: INSULA CRES – OPATIJA

Dupa micul dejun se navigheaza spre Opatija. De-a lungul drumului se poate admira frumoasa priveliste a Rivierei Opatija. Sosirea dupa amiaza tarziu. Pentru ultima noapte – petrecerea de ramas bun, unde poti schimba adrese si numere de telefon cu noii tai prieteni care te-au insotit in ultimele zile. De asemenea poti face o scurta plimbare de-a lungul faimoasei Lungo Mare spre satul de pescari Volosko – binecunoscuta pentru restaurantele cu specific pescaresc.

 

Sambata: OPATIJA

Mic dejun, debarcare de pe vas. Incheierea serviciilor.

 

Pret in euro/croaziere/ pers/ cazare in cabina dubla cu demipensiune

Date de plecare

Vas cat. A

cabina

pe punte

Vas cat. A

cabina

sub punte

Vas cat. B

cabina

pe punte

Vas cat. B

cabina

sub punte

18.04, 25.04, 02.05, 09.05,

16.05, 26.09, 03,10, 17.10

595

565

515

495

23.05, 30.05,

06.06, 13.06, 19.09

655

595

575

525

20.06, 27.06, 12.09

725

665

605

545

04.07, 11.07, 29.08, 05.09

765

715

625

585

18.07, 25.07, 01.08, 08.08,

15.08, 22.08

795

745

655

605

 

A 3 a pers in cabina - reducere 10%

Supliment pensiune completa: 110 euro/pers/croaziera - cu optiunea a minim 10 persoane pe vas

Supliment bauturi: 16 euro/pers: 1 pahar cu vin, 1 bere sau 1 bautura racoritoare

Cina capitanului: 25 euro/pers

1 copil pana la 10 ani in cabina cu parintii: reducere 30%

Supliment de cabina single: 70% din pret/pers + pert/pers

Excursie la Muntenegru: 70 euro/pers

 

Pretul include: croaziera 8 zile/7 nopti, cazare in cabina dubla cu demipesiune; mic dejun si pranz

 

Pretul nu include: taxele portuare 16 euro/pers/ se platesc la fata locului;  transportul pana in/de la portul de imbarcare, prosoapele de uz personal in cabina, masa de pranz si orice nu este mentionat ca fiind inclus.

 

 

Opatija

 

Krk

 

Rab

 

Losinj

 

Rezervari la infotravel@ultramarine.ro

 

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

                                                                       designed by TOP S

© Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.


Free Statistics
Free Statistics