ultramarine travel

international

engleza    

 

Home l  site map l contact    

BRAZILIA

Excursii in RIO DE JANEIRO
TUR DE ORAS RIO DE JANEIRO SUGAR LOAF & CORCOVADO CORCOVADO

Tur de oras la faimoasele plaje braziliene: Leblon, Ipatema, Copacabana si Botafago; prin parcul Flamengo, la Muzeul de Arta Contemporana, la Memorialul celui de-al 2 lea Razboi Mondial, inchinat in memoria soldatilor brazilieni care au luptat in Europa si Muzeul Carmen Miranda.

Turul continua catre centrul orasului cu oprire la Noua Catedrala, o cladire moderna, cu o capacitate de 25.000 mii de oameni (comform informatiilor oficiale de pe site-ul Catedralei, 5000 mii de oameni pe banci si 20000 mii in picioare).

In final se ajunge la Maracana, cel mai mare stadion din lume, cu o capacitate de 200 000 de locuri.

 

 (nu se organizeaza duminica si de sarbatori)

Transfer de la hotel catre statia Cosme Velho pentru a se face imbarcarea in funicular. Calatoria cu funicularul dureaza aproximativ 20 min. si este o minunata oportunitate pentru o vedere panoramica a padurilor si vegetatiei tropicale, a plajelor si a orasului.

Coborati din funicular, aproape de varful muntelui Corcovado, apoi continuati excursia urcand treptele care duc catre impunatoarea statuie a lui Isus.

De aici se pleaca catre restaurantul unde se va servi pranzul BBQ.

Dupa pranz se pleaca catre districtul Urca de unde se va luat telecabina catre varful muntelui Sugar Louf.

De aici se pleaca spre centrul prasului pe langa golfului Guandabara si  parcul Flamengo.

Vizitand centrul orasului se  trece prin centrul financiar si de afaceri, pe langa Palatul Orasului, Biserica Cadelaria, Catedrala Sf. Sebastian, Lapa Arches, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta Moderna si pe la Sambadrome.

Daca ai ajuns in Rio de Janeiro trebuie, obligatoriu,  sa mergi pe muntele (Cocoasa, Cocosat) Corcovado la statuia lui Isus Mantuitorul.

Situata la 710 m deasupra marii, cu o inaltime de 30 m, si o latime a bratelor deschise de 28 m, statuia lui Isus Mantuitorul, turnata din 1145 tone de beton, a devenit simbol al orasului, fiind si cea mai mare sculptura din lume. Proiectul apartine inginerului brazilian Silva Costa si sculptorului francez Paul Landowsky.

Se merge cu masina pana la poalele muntelui, de unde se ia liftul pentru un drum de 20 de minute.

Pe Corcovado se poate ajunge si cu trenul miniatura ce va duce 3,8 km, de la Cosme Velho pana aproape de trepte.

Dupa ce ati ajuns, veti urca pe scari pana la baza statuii de unde aveti o vedere panoramica spectaculoasa de 360 de grade asupra orasului, a plajelor, a golfului Guanabara, a cladirilor si a podurilor.

 

JEEP TOUR IN PADUREA TUJUCA PETROPOLIS TUR JEEP TUR IN FAVELA

Padurea Tijuca este cea mai mare padure urbana din lume, care acopera dealurile si muntii din Rio, fiind foarte usor accesibila din oras.

Padurea ofera un contrast deosebit intre jungla si padurea tropicala, chiar in mijlocul orasului, fiind  foarte multe locuri de vizitat: Cachoeira dos Macacos, Vista Chinesa, Mesa do Imperador, unde obisnuia familia regala sa mearga la picnic; Cascatinha Waterfall; Mayrink Chapel.

Este un loc ideal pentru picnic cu privelistea mirifica la padurea tropicala, fluturi colorati, pasari, si daca esti norocos poti vedea maimute.

 (marti, joi, sambata - aprox 6 ore)

In acest tur turistii vor vedea partea rurala din jurul orasului si se vor bucura de bogata istorie braziliana. Locul a fost ales de catre Imparat  datorita locatiei si a climei pentru a-si construi resedinta de vara. Palatul a fost restaurat  si i-a fost redata splendoarea originala, astazi gazduind Muzeul Imperial. Drumpul pana la Propolis este un odihnitor. Odata ajunsi la  Petropolis vizitati Muzeul in care se gasesc colectii de tapiterie, mobilier, portelanuri chinezesti, in muzeu mai gasindu-se coroana imperiala impodobita cu 600 de diamante si perle. In final veti vizita casa lui Santos Dumond, considerat parintele aviatiei braziliene, si  Catedrala Neo-gotica.

 Turul prin cea mai mare favela(mahala) a Americii latine, cu aproximativ 160 000 mii de locuitori, cu o suprafata de 722500 metri patrati, in centrul orasului, cu privelistea minunata si cu diferntele sociala incredibile.

Vizitati Centrul sportiv Rocinha si o scurta plimbare prin partea superioara a mahalalei, apoi se coboara pe strada Gavea catre centrul comercial al comunitatii, opriti-va la in piata Boiadeiro pentru a vedea piata libera, plimbati-va printre stradutele inguste, vizitand gradinite, asociatii locale, centre profesionale si locuri interesante ale comunitatii. Apoi se merge la sala  scolii de samba Academicos da Rocindha unde se pot vedea costumele pregatite pentru carnaval. Ultima oprire este pe plaja Pepino in Sao Conrado.

INSULELE TROPICALE

   

Acest tur este considerat ca fiind una din cele mai incantatoare atractii din intreaga zona. Drumul dureaza aproximativ o 1 ora si 30 minute  printre numeroase campuri, plantatii de banane si numeroase sate in drumul catre micutul sat de pescari Itacurussa, 90 km sud de Rio de janeiro.

 Aici natura s-a intrecut cu sine si a inzestrat golful cu un miriapod de peste 300 de insule.

Aceste insule de piatra acoperite cu vegeatie salbatica, par a fi inundate de apa verde ca smaraldul.

 (minim 15 persoane)

Va veti imbarcati pe vas, pentru o croaziera de relaxare, in apele calme ala golfului Sepetiba. Va opriti pe o insula pustie pentru a inota in apele limpezi ale golfului. Croaziera continua catre o insula privata pentru a va bucura de un pranz servit intr-o atmosfera rustica si linistita. Dupa pranz turistii vor avea program liber pentru a explora insula, plimbari sau inot.

In jurul orelor 18,00 veti ajunge inapoi la Rio de Janeiro si de aici la hotel.

 

Brazilia info   l   Sejur la Rio de Janeiro   l   Carnaval Brazilia Rio de Janeiro   l   Croaziera pe Amazon   l   Excursii

home   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

  designed by TOP S

Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.


Free Statistics
Free Statistics