ultramarine travel

international

 

engleza    

 

Home l  site map l contact    

PORTUGALIA
 

PORTUGALIA

 

Portugalia, informatii

Algarve, sejur

Azore, sejur

Cascais, Estoril, sejur

Lisabona, sejur

Excursii Lisabona

Circuite Portugalia

 

Madeira, sejur

Inot cu delfinii, Madeira

Excursii Madeira

Luna de miere Madeira

 

 

 

 

 

 

PORTUGALIA

tara navigatorilor

tara cuceritorilor

 

Frumusetea tarii, calitatea serviciilor turistice si colaborarea cu cei mai buni parteneri locali au transformat Portugalia intr-o destinatie de succes a agentiei noastre, fiind preferata tot mai mult de romani.

 

Cerul albastru, golfurile minunate cu tarmuri insorite, culorile stralucitoare, padurile de stejari si plantatiile de maslini, castelele si pousadas sunt doar o parte din atractiile turistice ale Portugaliei.

 

Tara navigatorilor si a cuceritorilor, tara lui Vasco da Gama, tara miracolelor, tara combinatiilor fascinante de stiluri de arhitectura, tara vinului de Porto, Portugalia este o tara ce trebuie vazuta.

 

 

 

 

LISABONA

 

Alfama este cartierul maur, vechi si norocos, scapat intreg dupa un cutremur, asezat la poalele castelului, cu strazi inguste si abrupte ce coboara spre malul raului.


Catedrala, construita de Dom Afonso dupa alungarea maurilor, are aerul unei fortarete si aminteste de istoria zbuciumata a acelor vremuri.


Monumentul Masteiro dos Jeronimos, inchinat marelui Vasco da Gama si calatoriei sale in India, este cel mai glorios monument al Lisabonei.


Bairro Alto este locul ideal pentru o dupa amiaza de plimbari si cumparaturi. Cafenelele si restaurantele deschise de-a lungul promenadei au un farmec deosebit si locul este foarte cautat de turisti.

Istoria orasului are legaturi mitice cu Ulise si nimfa Calipso, antice cu renumitul Iulius Cezar, din momentul in care acesta anexeaza orasul provinciei romane Lusitania, legaturi romantice cu maurii cuceritori si, incepand cu 1147, cu Dom Afonso Henriques, primul monarh portughez.

 

Construit si reconstruit dupa cateva mari cutremure, orasul are farmecul oraselor asezate pe malul raului. Tagus sau Rio Tejo, este animatorul vietii din Piata Comertului. Castelul Sao Jorge si fortificatiile sale domina orasul si ofera cea mai frumoasa priveliste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portugalia este una din destinatiile noastre favorite.

 

Oferta completa de Portugalia a fost lansata in 2004

sub sloganul

Anul acesta se poarta Portugalia!

 

Partenerii nostri din Portugalia nu sunt cei mai mari, dar sunt cei mai seriosi.

 

Pentru detalii 

va rugam sa vizitati

paginile de sejur, excursii si circuite.

Ofertele complete

pot fi tiparite in varianta pdf, atasate separat.

 

Ofertele pot fi adaptate

la cererea Dv., conform programului de vacanta.

 

Adresa pentru rezervari:

office@ultramarine.ro

 

Toate rezervarile

sunt posibile in limita disponibilitatilor

din momentul rezervarii.

 

Fotografiile incluse

in ofertele de sejur

sunt ilustrative

si nu reprezinta exact

tipul de camera pentru care veti opta.

Fiecare hotel are

diverse tipuri de camere, cu marimi si mobilier diferite.

 

 

PORTO BRAGA COIMBRA EVORA

PORTO si Valea Douro.

Porto este cunoscut in toata lumea ca una din cele mai bune marci de vinuri. Prosperitatea orasului a inceput in epoca de aur cu expeditiile de descoperiri initiate de printul Henry.

Valea Douro este tara vinului, valea binecuvantata a podgoriilor din care se face “comoara” de Porto.

BRAGA sau Roma portugheza aminteste de functia principala a provinciei romane, Lusitania, cea a omunicatiilor. La fel ca toate orasele portugheze, Braga are biserici si catedrale in care stau inscrise momente si intamplari din locului si a tari.

COIMBRA este parte importanta din sufletul universitar al Portugaliei.

 

Din 1308, Coimbra este dominata de viata universitara. Imprejurul Coimbrei se pot vedea lagune stralucitoare, sate de pescari, paduri exotice si mine antice din timpul romanilor.

EVORA are urme distincte ale cucerii romane. Templul Dianei, ca loc de veneratie imperiala, pastreaza coloane corintice din granit antic.

Evora este un oras ce traisete un prezent modern intre zidurile cetatii medievale, pastrand intacte simbolurile care l-au facut celebru.

 CASCAIS ESTORIL ALGARVE


Desi a fost odata o statiune regala, Cascais are toata stralucirea Estorilului dar nu si reputatia lui, dezvoltat in jurul vechiului port, cu multe biserici si capele vechi. Remarcabil este Palatul Muzeu Castro Guimaraes cu o impresionanta colectie de carti, Muzeul Marii, langa orasel fiind Boca do Inferno, o intrare stancoasa ingusta cu arcade si caverne.

Cu paduri luxuriante si campie, Sintra este de mult timp statiunea de vara a portughezilor si a strainilor, datorita frumusetii sale naturale fiind declarata parte a Patrimoniului Universal de UNESCO in 1995.

 

Punctele de atractie sunt Palatal Regal din sec XIV numit Palacio Nacional, alaturi de Palacio da Pena, o capodopera arhitecturala cu parc cu lacuri si lebede negre, Castelul Maurilor, Palacio de Seteais, si cateva muzee cu impresionante colectii de jucarii, de sculpturi

ESTORIL SI CASCAIS sunt doua statiuni invecinate, parte din Triunghiul de Aur, raiul surferilor si al jucatorilor de golf, prospere si faimoase.

Estoril este vestit pentru apele termale si aerul cosmopolit si aristocrat; Cascais, pentru stralucirea data de curtea regala.

Aproape de Lisabona, aceste statiuni invecinate sunt bine conectate de oras, convenabile pentru explorare spre nord, pana la Sintra, si de asemenea o incantare pentru surferii si jucatorii de golf.

La inceput o mica statiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinatie preferata de regii europeni exilati printre care si regele Carol al Romaniei, fiind denumita “Riviera Portugheza” avand un Casino, gradini frumoase, terenuri de golf si o atractiva plaja de nisip, Tamariz.

In timpul verii se organizeaza concerte si recitaluri in Catedrala din Estoril si alte locatii impresionante.
 

ALGARVE, sau sudul exotic al Portugaliei este teritoriul de "plaja" penru turisti. Algarve are privilegiul unei ierni foarte blande, cand, in unele zile se poate face plaja la piscina.

Iarna din Algarve seamana cu lunile aprilie - mai din Romania.

 

Preferata de fenicieni, cartaginezi si celti, cantata de poetii mauri, vizitata de milioane de turisti, zona Algarve este una din atractiile turistice portugheze in toate anotimpurile.

 

 

Orase, statiuni si puncte de interes in zona Algave

 

Albufeira: statiune importanta la malul Mediteranei portugheze; Praia da Falesia la vest si Praia de S. Rafael la sud; numele vine din vremea ocupatiei maure, sec al 8 lea, Al Buhera, cand era un port comercial important.

 

Aljezur: este un oras mic dominat de ruinele castelului Maur, construit in sec al 10 lea.

 

Armacao de Pera: oras de coasta cu numeroase apartamente de vacanta si o plaja nisipoasa larga, pe malul carei sunt numeroase restaurante cu meniu de peste proaspat.

 

Faro: este centrul administrativ al zonei cu o populatie de 40 mii de locuitori. Orasul a fost infiintat de romani, ale carui ziduri romane se mai pastreaza si astazi, mai apoi ocupat de mauri timp de 500 ani. Plaja orasului, Ria Formosa face parte dintr-o rezervatie naturala de 17 mii ha, loc pentru pasarile migratoare.

POUSADAS

Lagoa: vechi oras maur fortificat. In sud se afla statiunea Carvoeiro cu vile si hoteluri deluxe, terenuri de golf si o plaja

Un capitol special din arhitectura Portugaliei este scris de conace si pousadas.
 

Ele sunt o parte inedita din oferta de cazare portugheza.

Palatele, conacele, manastirile, morile de apa au fost amenajate in unitati de cazare ca nicaieri in Europa.

 

Fascinante din punct de vedere architectural, ele si-au castigat o reputatie de invidiat pentru calitatea serviciilor.

 

Foarte cautate pentru evenimente speciale si Luna de miere, rezervarile se fac cu mult timp inante.

 de nisip presarata cu forme bizare de stanca.

 

Lagos: oras foarte vechi, cartaginez,  api roman, maur si din 1332 portughez, situat in extrema sud-vestica a zonei, pastreaza aerul cosmopolit al zestrei culturale de monumente si arhitectura.

 

Luz: un sat de pescari cu o plaja superba bordata de palmieri. Ca peste tot, de-a lungul coastei, plaja este strajuita de blocuri de piatra cu forme ciudate. Este un loc ideal pentru surf, scuba si pescuit.

 

Portimao: oras situat la gura de varsare a raului Arade, are istoria legata de fenicieni, greci si cartaginezi, cand era un mic port comercial.

Astazi este una din importantele statiuni portugheze. Plajele sale Praia da Rocha si Praia da Vau sunt foarte cautate de turisti.

Insula MADEIRA

Insulele AZORE

Madeira este principala insula din micul arhipelag cu acelasi nume situat la sud vest de Lisabona, in oceanul Atlantic. Numele insulei, "lemn", a fost dat de marinarii portughezi, in anul 1420, din cauza padurilor tropicale, dense, care ocopereau insula.

Aflata la 600 Km vest de coasta Marocului, Madeira uimeste prin culoarea verde a padurilor si gradinilor in terasa ce par immense opere de arta.

 

I se mai spune “Vasul floral plutitor” sau “Gradinile Domnului. Drumurile din nordul insulei strabat tuneluri taiate in stanci abrupte, urmaresc serpentine inguste si trec pe sub cascade neasteptate.

Un sejur in Madeira inseamna un sejur incantator, calm si activ in acelasi timp.

 

Madeira este un taram de vis, un colt din raiul indragostitilor asezat in albastrul Oceanului Atlantic.

Exista o mare gama de oportunitati pentru a va satisface cererile dumneavostra de vacanta: ski nautic, surfing, diving, golf. Temperatura marii variaza intre 18 ºC si 24 ºC.

 

De Revelion, in Insula Madeira are loc cel mai mare spectacol de artificii din lume, spectacol intrat in Guiness Book.

 

Arhipelagul Azore inseamna 9 insule: Sao Miguel, Santa Maria, Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico, Faial, Corvo si Insula Flores.

 

Situat la 1460 km de Coasta de est a Europei si la 3750 km de America de Nord, Arhipelagul Insulelor Azore a fost descoperit in prima jumatate a secolului 15, de niste navigatori portughezi.

 

De o frumusete rara, Azorele va asteapta cu albastrul sau verdele lacurilor, fertilele preerii, craterele vulcanice, azaleele colorate, biserici din secolul 15.

 

INSULELE AZORE sunt un alt fel de rai pe Pamant, un loc unde timpul pare incremenit.

9 insule de o frumusete remarcabila, plutesc in Oceanul Atlantic povestind istorii romantice, si legende de neinteles, uimind privitorul cu cratere stranii agatate de nori. Exista, relativ, putine plaje largi, nisipoase.

SAO MIGUEL - cea mai mare insula; In Ponte Delgada, capitala, sint monumente ce merita vizitate, majoritatea fiind construite in sec. 16-18:

 

Muzeul Carlos Machado si bisericile Sao Sebastiano, Sao Pedro, Colégio and Nossa Senhora da Conceição; manastirea de maici Nossa Senhora da Esperança si Capela Santa Ana, palatele: Fonte Bela si Santa Ana; Conceição si Santa Catarina; Casa de Carlos Bicudo si Paços do Concelho. Alte locuri de vizitat: Caldeira das Sete Cidades (lacuri verzi si albastre), Lagoa do Fogo; Ribeira Grande; Vale das Furnas ( piscine cu ape termale calde) si Vila Franca do Campo.

 

Un sejur in Azore inseamna o intoarcere la bucuriile elementare. Este o oferta pentru relaxare totala si nesofisticata intr-un décor cu vegetatie luxurianta.

 

Portugalia, informatii   l   Algarve   l   Azore   l   Cascais, Estoril   l   Lisabona   l   Excursii Lisabona   l   Circuite Portugalia

Madeira, sejur   l   Inot cu delfinii, Madeira   l   Excursii Madeira   l   Luna de miere Madeira

homee   l   site map   l   Destinatii   l   Circuite   l   Croaziere   l   Oferte de sezon   l   Aventura   l   Chartere   l   Luna de miere   l   contact

designed by TOP S

© Ultramarine Travel International Bucuresti - Toate drepturile rezervate.


Free Statistics
Free Statistics